Početak > Zadar Nekretnine > Info Email AdriaMare Pretraživanje   HR  EN  DE  IT  FR  HU
Detaljno pretraživanje | Info | Usluge & Cijene | Nekretnine u Hrvatskoj | Kako kupiti | Imovinski i pravni poslovi | Smještaj | Legalizacije Nekretnine Servis | Nekretnine na Ovrhe | Ilegalni agenti i agencije | Energetski Certifikat | Partneri
Zadar Poluotok | Zadar centar | Zadar zapad | Zadar istok | Sjeverna obala | Južna obala | Zadarski otoci
Zaleđe | Velebitska obala | Lika | Zagreb | Dubrovnik | Srednja Dalmacija
Adria Mare Nekretnine Robna Marka

Adria Mare Nekretnine je uslužni žig za promet nekretninama od Adio Dora jdoo, molimo pogledajte našu početnu stranicu za detalje naše dozvole i adresu.

Dok je naš glavni ured nalazi se u Zadru, imamo lokalne posrednika u prometu nekretninama u Zagrebu i Dubrovniku Čija premijera nekretnine u To je također usredotočiti područja.
O nama
Multiple Listing Service (MLS) i Kupac Agent
VAŽNA OBJAVA O PROMJENI

ADRIA MARE NEKRETNINE, agencija > ADRIA MARE MNOGOSTRUKA LISTA NEKRETNINA i SERVIS ZA KUPCE

Adria Mare Nekretnine, obrt je licencirana agencija za posredovanje u pravnom preometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori. 

NAŠA TVRTKA JE SADA SERVIS ZA REKLAMIRANJE MNOGOSTRUKOM LISTOM NEKRETNINA, POSREDNIK IZMEĐU AGENATA ZA NEKRETNINE, TE PRUŽAMO USLUGE SAVJETOVANJA PRODAVATELJIMA I KUPCIMA.

AGENCIJA za KUPCA

Što je agencija kupca?

Pronađite vašeg Agenta Kupca Sada!

Agenti Kupca su profesionalci koji su se specijalizirali u potražnji, procjenama i pregovorima pri kupnji nekretnine u korist kupca i njegovih potreba. Oni ne prodaju nekretninu. Ključna razlika između agenta kupca i tradicionalnog agenta prodavača je u tome koga prilikom posredovanja oni reprezentiraju. Agent Kupca radi ekskluzivno za svog klijenta, kupca nekretnine, dok agent za posredovanje(prodajni agent) u prometu nekretnina radi za vlasnika(prodavatelja) nekretnine. Unutar okvira Zakona o posredovanju u prometu nekretninama u Republici Hrvatskoj, posrednik može raditi za račun i u korist obje stranke (i naplatiti posredničku naknadu od obje strane) koje učestvuju u sklapanju posla za koji posreduje. Naravno tu dolazi lako do problema sukoba interesa.

Mi, kao Agencija Kupca, nudimo najmanje dvije razine naših usluga:

 • Usluga opsežne pretrage tržišta, gdje dobivate svojeg osobnog agenta koji aktivno traži i usko sužava krug nekretnina koje odgovaraju vašim specifičnim kriterijima, vrši procjenu te provodi pregovore za preporučenu nekretninu.
 • Pregovaračke usluge ili organizacija dostavljanja ponuda i prijava na natječaje - slučaj u kojem ste Vi kao kupac pronašli nekretninu dok netko od naših agenata vrši procjenu, pregovara o cijeni te dostavlja ponudu privatnim prodavateljima ili dostavlja potrebne materijale na javne i privatne natječaje.

Korištenje usluga Agencije Kupca pri sklapanju poslova u prometu nekretninama je rastući trend na svjetskom tržištu, budući su investitori i privatne osobe sve više svjesne prednosti koje pruža Agencija Kupca sa njenim pristupom. Profesionalni Agent Kupca vam može pružiti i predočiti sve činjenice koje su vam potrebne da donesete informiranu odluku o vrijednosti nekretnine koju namjeravate kupiti, bez bespotrebnog hira često prisutnog i stvaranog oko prodaje nekretnina od strane agenta za posredovanje(prodavateljske agencije) i lažnog sjaja iz brošura.

Mnogi imaju mišljenje da korištenje usluga Agencije Kupca je preskupo. Ovo je kriva predodžba. Radeći za vas, uštedjet ćemo vam novac, vrijeme i prateću količinu stresa koji god bio vaš budžet. U najviše slučajeva mi vam možemo uštedjeti, za našu naknadu, na vašem totalnom trošku prilikom kupnje nekretnine te pružiti puno više dodatnih beneficija. U S.A.D.-u, preko 50% stanovništva koristi Agencije Kupca da im pripomognu u procesu kupnje nekretnine.

Agenti Kupca će vam pružiti prednost pri kupnji nekretnine svojim razumijevanjem procesa pregovora, proces javnog natječaja ili aukcije, taktikom pregovora i ponudi a da pritom nisu emocionalno uključeni u proces pregovora ili aukcije. Za investitore, naknada agencije je odbitna porezna stavka. Agenti Kupca u običaju naplaćuju predujam prije nego krenu sa svojim poslom prema ispunjenju potreba klijenta(kupca), po izvršenju pregovora i zaključenja pravnog prometa nekretninom(prilikom sklapanja predugovora ili ugovora) naplaćuje se naknada. Naknada je unaprijed dogovoreni fiksni iznos ili zakonski postotak ugovorene transakcijske cijene nekretnine.

Važno pitanje za agenta u posredovanju je da li je stvarno 'ekskluzivan' ili 'nezavisan'. Ako agent naplaćuje naknadu(proviziju) od ponuditelja ili graditelja nekretnine onda ne može biti klasificiran kao 'nezavisan' jer rade svoj posao prema interesu i za račun prodavatelja.

7 ključnih razloga zašto je bolje koristiti naše usluge Agenta Kupca, vi ćete:

 1. Dobiti pristup širem broju nekretnina(mnoge uopće niti se reklamiraju) preko naše poslovne mreže kontakata/agenata za kupce
 2. Bolje iskoristiti svoje vrijeme - umjesto pretraživanja novina i interneta svakog vikenda, imate nekog da obavi posao pretrage,obilaska i sužavanja izbora
 3. Dobiti usluge profesionalnog pregovarača koji će za vas maksimalno sniziti cijenu nekretnine
 4. Isključiti stres i frustracije prilikom obilaska vama neprikladnih nekretnina sa agentima prodavatelja koji ne slušaju za vašim potrebama
 5. Imati nezavisnog profesionalnog agenta za kupca koji radi na vašoj strani
 6. Izvor informacija o pravim tipovima nekretnina na lokacijama sa dobrim izgledima u kapitalnoj dobiti
 7. Pomoći investitorima da brže prošire svoj portfelj i kvalitetu kupnjom u regijama sa razvojnom tendencijom

Agent Kupca će se potruditi da ne preplatite pružajući pozadinske informacije o stvarnoj vrijednosti nekretnine koju želite kupiti, tako da činite informirani izbor. Ako odaberete licenciranu i profesionalnu Agenciju Kupca, ušteda koju ćete ostvariti prilikom kupnje vaše sljedeće nekretnine može dostići desetke do stotine tisuća kuna u novcu, biti manje podložna stresu vezanom uz kupoprodaju nekretnine i ostavit će vas sa više slobodnog vremena za vas.


Agencija Kupca u Hrvatskoj također štiti kupca od mogućih problema prilikom kupnje, jer temeljito istražuje i provjerava sve informacije vezane uz nekretninu, pružene od strane posrednika ili prodavatelja te na vrijeme upozorava na moguće nedostatke. Ovaj proces održava i omogućuje da sve strane uključene u transakciju postupaju pošteno. Manja je mogućnost prijevare(uključujući krivotvorenje dokumenata i isprava), ilegalnih aktivnosti i suzdržavanja bitnih činjeničnih stanja vezanih uz prava na nekretnini kojom se prometuje bilo da se radi o vlasništvu, lokaciji, građevini ili posjedu.


VIJESTI

NOVI POREZ NA KUPNJE ZEMLJIŠTE

Od 1 siječnja 2015 - Povećanje porezu na kupnju zemljišta od 5% na 25%.


Dakle ako želite ili mislite kupiti zemljište u Hrvatsku bolje je to napraviti što prije jer od 1 siječnja 2015 porez na promet kupnji zemljišta će porasti od 5% do 25%, jer poslije 2014  ćete plaćati 20% više za istu parcelu. Ovaj porez na promet plaća kupac, a ne prodavatelj kada kupiti nekretninu. To će vrlo malo pogoditi prodavači jer naši ljudi cjenu svoju djedovinu i neće htjeti smanjiti svoju traženu cijenu kako bi nadoknadili razliku zato nećete znatno vidjeti pad tražene cijene zemljišta, pogotovo na Jadranu ili na bolje lokacije. Što će se vjerojatno dogoditi jest da cijene za novoizgrađenim stanovima i kućama će isto porasti.  Do sada kupci tih nekretnina su plaćali porez  od 5% na vrijednost zemljište u postotku koji se odnosi na njihov stan.   Prilikom kupnje novoizgrađenim stanovima i kućama oni će morati platiti porez od 25% na vrijednost zemljište.   Nema sumnje da će raste cijene stanova i graditelji i to je daljni trošak za kupce koji želi kupiti novu kuču ili stan od investitora. Također, morat ćete provjeriti s agentima za promet nekretnine da povjeri kada je graditelj kupio zemlju, jer nije još poznato da li će se naplaćivati ​​25% poreza na promet na vrijednost zemljišta od novoizgrađenih kuća i stanova na sve ili samo na zemljište što je građevinar kupio poslije 1. sječnja 2015.  Naravno kao kupac osigurajte sebe i pitajti vaš agent za promet nekretnina ili graditelj za dokaz kada je kupio zemljište ako zakon bude takav da je to bitan podatak, tako da ste svjesni što će biti vaš konačni izdatak za porez na zemlju kada kupite novozagrađeni stan ili kuču.    Još uvijek nije poznato hoće li prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta poreza na promet nekretnine isto biti povećan na 25% od predviđanja, ali smatram da novi porez će se primjenjivati ​​na sve tipova zemlje da bi porez na promet bio usklađen s poreznim stopama i standardima Europske unije. Također, cijena zemljišta prvi red do mora i dalje raste, tako da kupite dok još možete!  Pozivam vas da to učinite jer u Zakon o prostornom uređenje u Hrvatskoj usvojeno prije nekoliko godina, ukoliko gradovi i mjesta se šire uz obalu onda građevinska zona uz obalu neće biti dozvoljena gradnja 70m do mora,  kako bismo sačuvali našu obalu od previše izgradnje uz obale.  Teško je pronaći građevinsko zemljište prvi red do mora danas, osobito na kopnu,  ali ima i potražnja i na otoci za oni koji voli mir i tišinu, pogotovo ono najpoželjnije je građevinsko zemljište gdje cesta ne razdvaja zemljište od plaže. Naravno, kad se to nemože nači onda građevinsko zemljište prvi red do mora i sa cestom je popularno.   Isto pravilo vrijedi i za kuće i stanove. Svaka nekretnina prvi red do mora se smatra jako atraktivna ... atraktivno je i građevinsko zemljište s panoramskim pogledom na more gdje druge zgrade ne blokira pogled.

 

NOVO – USLUGE PREUREĐENJA I IZGRADNJE

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da odsada nudimo usluge izgradnje, projektiranja i stručnog nadzora iskusnih arhitekata. Također smo sretni što Vam možemo ponuditi uslugu potpunog preuređenja, gdje mi nadziremo vođenje projekta kao i suradnju s majstorima i trgovcima u Vaše ime. Preuređenje iz druge zemlje može biti veoma frustrirajuće iskustvo, stoga možete sve prepustiti u naše iskusne ruke, a mi ćemo Vas obavještavati o napredovanju radova s odgovarajućim fotografijama. Naši iskusni arhitekt i građevinski inženjer s domaćim ljudima i poznanstvima mogu Vam pomoći u svim etapama gradnje, od preuređenja do izgradnje nove kuće na Vašem zemljištu. Procjene, dozvole, sve što Vam je potrebno naši će arhitekt i inženjer s ponosom obaviti. Spremni su pomoći Vam preuređenjem podići standard nekretnine. Možete nas kontaktirati na adresi:

realestate@adriamare.hr

Romansa kupnje ruševine na Jadranskom moru ili u planinama Hrvatske, može se ubrzo rasplinuti kada počne organiziranje preuređenja. Već gotove kuće rijetko su u potpunosti po ukusu novih vlasnika. Nadgledanje projekta gradnje iz druge zemlje odakle ne možete komunicirati na domaćem jeziku zadati će Vam glavobolje. Agencija Adria Mare surađuje i na nekoliko novih projekata s domaćim građevinskim kompanijama u projektima koji će više odgovarati potrebama stranih kupaca. Jedan od njih je na Dugom Otoku gdje se gradi eko naselje uz more koje će izgledati kao stara gradnja, a biti će nova, dalmatinske kamene kuće s modernim pogodnostima. Drugi poduzetnik radi na izgradnji eko sela u velebitskim planinama za one koji preferiraju lovni turizam ili uživaju u ljepotama seoskog krajolika. Ovo će eko naselje imati i trgovinu sa svježim i organskim proizvodima i domaćim delicijama. Stoga bilo da želite renovirati stariju kuću ili kamenu kolibu, izgraditi novu kuću ili samo promijeniti pločice u kupaonici, možemo Vam pomoći. Zahvaljujući iskusnim i povezanim građevinskim poduzetnicima u Hrvatskoj, možete se osjećati sigurnima da će Vaše želje biti ispunjene. Kombinacija sposobnosti i iskustva naših arhitekata i građevinskih inženjera, garancija su da će preuređenje ili izgradnja biti po standardima koje bi i sami odabrali da ste vodili projekt. Slobodno nam se obratite za više informacija ili izradu ponude.

NOVO - OSIGURANJE VAŠIH KUĆA ZA ODMOR U HRVATSKOJ

Naša agencija urađuje s nekoliko osiguravajućih društava, domaćih i inozemnih, kako bi Vaše potrebe osiguranja kuće za odmor bile zadovoljene.. 

Ako živite u Velikoj Britaniji i želite poslovati s britanskom kompanijom, Devon Direct Insurance Services nudi posebno osiguranje za kuće za odmor u Hrvatskoj.

Njihove police osiguranja izdaju Lloyd’s osiguravatelji. Svi zahtjevi se riješavaju u Velikoj Britaniji i linija za sve prijave je dostupna 24 h, 365 dana u godini s dvojezičnim procjeniteljima štete kako bi umirili Vaše nedoumice.

Njihove police uključuju:

• Potrese
• Požare
• Poplave/Nevremena
• Odgovornost javnih službi i zaposlenika
• Krađe i pokušaj krađe
• Pucanje cijevi/curenje ulja(nafte)
• Gubitak/krađa ključeva
• Namještaj
• Iznajmljivanje nekretnina
• Napuštene nekretnine

Također nude mnoge opcije rađene po Vašim naputcima, uključujući besplatne hitne putne troškove za Vas i Vaše suputnike kako bi posjetili Vašu kuću za odmor u slučaju veće štete.

E-mail za vaša pitanja je: croatia@devondirect.net

MOLIM NAVEDITE: 'Adria Mare'  i britansko osiguravajuće društvo omogućiti će Vam 5 % popusta na policu osiguranja za Vaš dom u Velikoj Britaniji, za sve police omogućuju mjesečno otplaćivanje.

Ako ipak preferirate domaće osiguravajuće društvo (mnoge internacionalne osguravajuće kuće imaju podružnice u Hrvatskoj) vidjeti ćete da su cijene niže od onih u vašoj zemlji.

Za više informacija molim kontaktirajte nas na e-mail:

realestate@adriamare.hr

NOVO-HIPOTEKE NA VAŠE KUĆE ZA ODMOR U HRVATSKOJ

Od rujna 2005. možemo strancima ponuditi pozajmice i hipoteke na njihove kuće u Hrvatskoj preko jedne od domaćih banaka. U banci možete podići hipoteku na iznos do 60 % vrijednosti kuće uz niske kamate, ispod 5%. 

Molim obratite nam se na :

realestate@adriamare.hr

 

MENADŽMENT NEKRETNINA

 

Nudimo Vam kompletnu uslugu menađmenta nekretnina:
 • Iznajmljivanje
 • Uređenje eksterijera
 • Čišćenje, održavanje i popravci
 • Turističko iznajmljivanje
 • Osiguranje kuće

 

USLUGE KUPNJE NEKRETNINA I PUTNIČKE USLUGE

 


Ove usluge uključuju:


 • Prijevoz od i do aerodroma
 • Smještaj i putničke usluge
 • Upoznavanje regiona
 • Paket dobrodošlice
 • Analiza tržišta
 • Transport  
 • Pravni savijet
 • 500+ nekretnine
 • Prijateljska, profesionalna usluga 

 

NAJČEŠČE POSTAVLJANA PITANJA (FAQ)Radimo li u sjevernoj Dalmaciji?


95% našeg poslovanja trenutno je u sjevernoj Dalmaciji pošto smo ovdje osnovali prvi ured; ipak planiramo se širiti na ostale regije čim nađemo lokalne partnere koji su također zainteresirani ponuditi efikasnu i kvalitetnu uslugu našim klijentima.  


 

Ipak nudimo nekoliko nekretnina u ostalim regijama Hrvatske kao i neke posebne ponude za naše klijente.  

 

Gdje se mogu naći korisni linkovi o Hrvatskoj?


Najbolja web stranica o Hrvatskoj je ona turističke zajednice www.croatia.hr.

 

Kako mogu doći do Hrvatske i sjeverne Dalmacije te njezinih otoka?


Najbolji način za doći u sjevernu Dalmaciju je doletjeti direktno u Zadar, ako je moguće. Inače slijedeća najbolja opcija je letjeti do Splita i zatim uzeti rent a car iz Splita do Zadra. Postoji mogućnost leta do Ancone i zatim brodom do Zadra, ako imate auto ili hidrogliserom iz Ancone do Zadra. Stigavši u Zadar možete jednostavno posjetiti razne otoke sjevernodalmatinske regije jer postoje dnevne veze trajekata i katamarana s otocima.

 

Jadrolinija je iznimno korisna trajektna kompanija koja povezuje hrvatsko kopno s otocima i Italijom.  

 

Hrvatska je prekrasna zemlja, međutim još uvijek nisu uspostavljene razumne cijene avio karata. Letovi za Ljubljanu su jeftiniji od onih za Zagreb tako da jedna od opcija može biti let iz Londona do Ljubljane, pa nastaviti put rent a carom. Ovo i nije loša solucija pošto usput možete stati i razgledati prekrasnu prirodu i glavne turističke gradove u Hrvatskoj.


Ipak jeftiniji letovi u Hrvatskoj trebali bi se pojaviti pošto joj raste popularnost kao destinaciji.

 

Savjetujemo Vam da na Internetu istražite sve mogućnosti letova s popustima za glavne europske gradove, a zatim koristite Croatia Airlines ili Ryanair za letove do Zagreba ili Split. Iz Zagreba do Zadra postoji svakodnevni let uvečer. Pošto raste potražnja na tržištu bez sumnje će na scenu stići i novi avio-prijevoznik.

 

Avio-kompanije:

 

Croatia Airlines nacionalni prijevoznik, na svojoj web stranici nudi povremene ponude, a u ljetnom periodu ima direktne letove iz većine europskih gradova. 

 

British Airways, koji je započeo letjeti s aerodroma London Gatwick(LGW) trenutno ima nekoliko letova iz Londona ili Manchestera za Pulu, Split, Zagreb i Dubrovnik.

Croatia Airlines iz Londona ili Manchestera za Pulu, Split, Zagreb i Dubrovnik.


Guide-2 Flights to Croatia nudi informacije o čarter letove prema Hrvatskoj iz Velike Britanije i Irske.


Sviđa mi se Britanske Edreams za  ronalaženje najnižu cijenu putovanje edreams.co.uk.

Zračne luke:

Dubrovnik Airport

Split Airport
Zagreb Airport

Zadar Airport

 

Dolazak do Hrvatske trajektom iz Italije :


Kreće iz Ancone 


Jadrolinija
Ide u Split, Hvar, Brbinj i Zadar
SNAV
Sanmar
Ide u Split (Ryanair leti do Ancone, stiže kasno (21:35) tako da ne možete stići na noćni trajekt za Hrvatsku, koji kreće u 22:00 ili rano ujutro).
Hydrofoil
Ide u Zadar. Taksi od aerodroma do pristaništa u Anconi košta 30 £, a vožnja traje 20 min pa pokušajte podjeliti taksi, ili još bolje pokušajte uhvatiti autobus (35 min). Ne postoji mogućnost ostavljanja prtljage na aerodromu u Anconi, ali postoji dobra besplatna usluga u luci.

Kreće iz Pescare


SNAV
Sanmar
... prema Splitu ili Zadru. 

Ryanair letovi prema Peskari često mijenjaju raspored što uglavnom znači prenoćenje u Italiji.
Možete uzeti vlak prema Ankoni (otprilike 1 h) i zatim noćni trajekt za Split ili Zadar.


Kreće iz Venecije


Iz Venecije se može do Pule trajektom. Brza linija iz Venecije do Istre uključuje Pulu (bez auta). Email info@bosmeretravel.co.uk Tel + 44 (0) 1473 834094.

 

Autobusne kompanije:

 

Bus Terminal Zagreb
Contus
Auto Trans

Vlakovi:


HŽ Putnički prijevoz vozni red 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

Nadamo se da ste uživali na našoj stranici i radujemo se skorom susretu u Zadru.

Trebate li više informacija molimo kontaktirajte Adriannu na :
realestate@adriamare.hr

Google

Realitica.com - oglasi za nekretnine